Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Start de sesiune la facultatea din Slatina
30.01.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 2933

Au început emoțiile pentru studenții Facultății de Management și Dezvoltare Rurală Slatina, din cadrul USAMV București. Miza examenelor este uriașă, ținând cont că notele bune pot aduce un loc la buget, dar și o bursă de studiu sau de merit. Cei care nu vor reuși să promoveze examenele, le pot susține, din nou, în sesiunea de restanțe.


 Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală Slatina a început, astăzi, perioada de sesiune. Emoțiile pentru studenți sunt mari, mai ales că vin după o perioadă de pre-sesiune, acolo unde tinerii au susținut colocviile.
Miza examenelor este una uriașă, mai ales pentru studenții din anul I. Aceștia luptă atât pentru obținerea unui loc la buget, cât și pentru șansa de a primi o bursă de studiu sau de merit.
Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală Slatina este una dintre cele mai importante unități de învățământ superior din județul Olt. Anual, sute de studenți reușesc să pătrundă în câmpul muncii locale ca ingineri și experți în agricultură sau să își deschidă propriile afaceri.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE