Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Renovări mari la LPS Slatina
22.01.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 682

Anul investițiilor din 2023 este unul ambițios pentru Liceul cu Program Sportiv. După seria de dotări ale secțiilor sportive, conducerea unității de învățământ își dorește și renovarea sălilor de curs. Va fi schimbate parchetul, lambriurile de pe pereți, dar și băncile în care vor sta elevii în următorul an școlar. Mai mult decât atât, 2023 va aduce și o extindere a sistemului de supraveghere în clase.


 Este anul investițiilor pentru Liceul cu Program Sportiv din Slatina. Pe lângă reamenajarea mansardei și dotarea secțiilor sportive cu echipamente performante, conducerea unității de învățământ are în plan renovarea cât mai multor săli de clasă, astfel încât, elevii de aici să își desfășoare orele de curs în cele mai bune condiții.
Pentru a spori gradul de siguranță în școală, directorul Liceului cu Program Sportiv își propune și extinderea sistemului de supraveghere video în sălile de clasă.
Toate aceste investiții fac parte din nota de fundamentare a Liceului cu Program Sportiv pentru anul financiar 2023. În momentul în care Primăria Municipiului Slatina va aproba bugetul pentru fiecare unitate de învățământ în parte, toate aceste planuri vor începe să se concretizeze treptat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE