Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
2023│Planuri mari pentru LPS
16.01.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 603

Anul 2023 va fi un an al investițiilor mari pentru Liceul cu Program Sportiv, atât în domeniul reparațiilor și modernizărilor din școală, dar și al dotării cu noi echipamente. Prioritatea, însă, rămâne mansarda liceului, care, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, nu îndeplinește criteriile de funcționare.


 Liceul cu Program Sportiv și-a făcut planurile pentru anul financiar 2023. Conducerea școlii a solicitat bani Primăriei Municipiului Slatina pentru îndeplinirea mai multor obiective, atât în ceea ce privește baza materială, cât și în planuri referitoare la modernizări și reparații. Cu toate acestea, prioritatea unității de învățământ este mansarda. În acest moment, spațiul ultimului etaj nu poate fi folosit din cauza faptului că nu îndeplinește toate criteriile ISU de funcționare, iar lucrările de aici ar putea face ca orele de curs să se desfășoare într-un singur schimb, dimineața.
De asemenea, pe agenda de lucru a Liceului cu Program Sportiv pentru anul 2023 se regăsesc și lucrări de reparații și de modernizare a spațiilor interioare ale școlii.
Cele două investiții pot depăși suma de 2.000.000 lei, o sumă mult prea mare pentru a putea fi suportată din costul standard stabilit de Ministerul Educației.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE