Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au sărbătorit Ziua Națională a României
28.11.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1207

Chiar dacă ziua de 1 Decembrie este liberă, elevii și profesorii Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina au sărbătorit, în avans, Ziua Națională a României, dar și Sfântul Apostol Andrei. Copiii s-au îmbrăcat în portul tradițional românesc și au prezentat mai multe momente cultural-artistice.


Românii din toată țara vor avea parte de un weekend prelungit. 30 noiembrie, ziua Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul României, și 1 Decembrie, ziua unirii celor trei Principate. Copiii și profesorii Liceului Tehnologic „Petre S. Aurelian” au vrut să profite de cele două zile de școală din această săptămână și să marcheze, așa cum se cuvinte, cele două sărbători naționale importante.
Elevii au purtat cu mândrie straiele tradiționale românești, iar cuvintele lor au fost la superlativ atunci când au început să vorbească despre însemnătatea Zilei Naționale a României.
Ziua Națională a României va fi marcată și de autoritățile locale. Pe data de 1 decembrie, slătinenii sunt invitați la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza pentru a urmări parada militară, dar și pentru a servi, ca în fiecare an, tradiționala porție de fasole cu cârnați.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE