Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Elevă de la Minulescu, premiată la „WonderFest”
27.09.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 655

La doar 17 ani, o elevă a Colegiului Național „Ion Minulescu” a câștigat premiul pentru cel mai bun film de scurtmetraj, la competiția internațională „WonderFest”. Tânăra are planuri mari de viitor, tot în domeniul artelor.


 Sarah Marinciu, elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Național „Ion Minulescu” a reușit să ia premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, în cadrul Festivalului Internațional al Filmului pentru Copii și Tineret „WonderFest”. Cu tematica „Minunea albastră”, tânăra elevă a realizat un scurtmetraj de un minut, cu telefonul mobil, cu care a reușit să impresioneze juriul competiției de la Constanța.
Competiția de la malul mării a durat cinci zile, timp în care, cele mai bune filme au fost jurizate de către scenariști, regizori și critici de film din mai multe țări. Sarah spune că pasiunea pentru creație o are încă de la școală și vrea să o transpună, mai departe, în planurile ei de viitor.
Sarah este extrem de preocupată de procesul de creație, astfel că ea va participa, în continuare, la competiții cu specific creativ.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE