Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala 11│Școala de vară în stil Erasmus
28.07.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 572

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu” au încheiat cu succes școala de vară din acest an. Au fost cinci zile pline de activități interesante și distractive în care copiii au învățat să lucreze în echipă, dar și să își dezvolte spiritul competitiv într-un mod fair-play.


 Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” a încheiat astăzi seria celor cinci zile de distracție și voie bună. Elevii și profesorii aici s-au bucurat de a paletă largă de activități de cunoaștere, de socializare și chiar sportive.
Școala de vară de la „Constantin Brâncoveanu” a reprezentat, de fapt, sfârșitul primului proiect Erasmus al unității de învățământ și a asigurat garanția continuării acestui drum european.
Copiii au profitat la maximum de cele cinci zile de activitate intensă. Chiar dacă s-au trezit în fiecare dimineață de la ora 9, cei mici au participat cu drag la toate acțiunile școlii de vară.
Directorul unității de învățământ spune că feed-back-ul primit a depășit toate așteptările și speră ca această școală de vară să devină o tradiție.
Școala de vară de la „Constantin Brâncoveanu” a strâns zeci de copii și a reprezentat un context potrivit pentru a integra elevii cu CES în învățământul de masă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE