Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Școala nr. 11│Parada de ziua școlii
20.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 818

A fost sărbătoare, astăzi, la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu“ din Slatina. Cadrele didactice, elevii și părinții au sărbătorit împreună ziua școlii. S-au împlinit 35 de ani de la înființare, iar momentul a fost marcat printr-o paradă inedită.


35 de ani de existență și 25 de ani de când poartă cu mândrie numele de „Constantin Brâncoveanu”. Școala 11, așa cum mai este ea cunoscută, a sărbătorit într-un stil inedit. Copiii și profesorii de aici au organizat o paradă pe străzile Slatinei.
Prima oprire a paradei a fost Inspectoratul Școlar Județean Olt. Copiii au cântat imnul școlii și au înmânat reprezentanților instituției câte o plachetă.
În Parcul Tineretului, copiii au organizat un flashmob original, reușind să îi surprindă pe edilii orașului, aflați în zonă, la Expo Flora.
Școala a fost înființată în anul 1987, prin scindarea Școlii numărul trei. Unitatea a primit numele de Școala Generală numărul 11, cu sediul pe strada Drăgănești. Pe 21 mai 1997, școala a primit numele marelui Voievod Constantin Brâncoveanu martir cu rădăcini adânci la Brâncoveni: satul părinților și al copilăriei sale, apropiat de municipiul Slatina. Școala se mândrește cu elevi de excepție, care au obținut în fiecare an rezultate remarcabile la olimpiadele școlare, dar și la concursuri naționale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022