Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În așteptarea Disney Cup
18.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 145

După muncă și răsplată. Este principiul pe care se bazează concursul local de cultură generală „Disney Cup”. Câștigătorii îndrăgitei competiții vor avea o mini-vacanță de vis la Paris și la Disneyland. Entuziasmul în rândul elevilor este uriaș, iar competiția va aduna sute de elevi.


 Disney Cup revine în forță, în acest an. Ediția a XIV – a va aduna la start aproape o mie de elevi de clasa a V – a, a VI – a și a VII – a. Numai la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” sunt înscriși peste 130 de copii, fiind una dintre cele mai îndrăgite competiții ale tinerilor.
Copiii sunt nerăbdători să-și testeze cunoștințele de cultură generală, mai ales că pentru unii este ultima șansă de a câștiga acest concurs.
Concursul Disney Cup va fi organizat pe data de 24 mai și tot atunci vor fi anunțați și copiii care vor câștiga o excursie la Paris și la Disneyland.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022