Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se pregătesc pentru Disney Cup
13.05.2022
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 555

Minunata lume Disney își deschide din nou porțile în fața elevilor slătineni. 36 de copii au și anul acesta posibilitatea să se aventureze în parcul de distracții și să își depășească toate limitele. Pentru asta, însă, trebuie să fie câștigătorii concursului Disney Cup, competiție ce se va desfășura pe data de 24 mai.


 După doi ani de pandemie în care concursurile au fost sistate, Primăria Slatina a anunțat că Disney Cup, îndrăgita competiție locală de cultură generală va fi reluată în acest an. La Școala Gimnazială Nr.3, competiția se anunță a fi acerbă. Sunt peste 120 de copii înscriși, cu toții dorindu-și să fie câștigătorii acestui concurs.
Tinerii sunt încântați de acest concurs și spun că este o idee foarte bună, ținând cont de faptul că nu toți părinții au posibilitatea financiară de a-și permite o excursie la Disneyland.
Concursul Disney Cup va fi organizat pe data de 24 mai și tot atunci vor fi anunțați și copiii care vor câștiga, în această vară, de o excursie la Paris și la Disneyland.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022