Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eurognosi Afterschool trăiește și simte românește
26.11.2021
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 109

Explozie de veselie și bucurie în culorile roșu, galben și albastru, costume naționale și mâncare tradițională românească la clasa Afterschool a Centrului de Limbi Străine Eurognosi Slatina. Micuții au sărbătorit în avans ziua națională a României, într-un mod educativ, dar și distractiv, au învățat lucruri interesante despre țara lor și au gustat delicatese din bucătăria autohtonă.


A fost o atmosferă pur românească la clasa Afterschool din cadrul Centrului de Limbi Străine Eurognosi Slatina. Copiii au colorat harta țării, au confecționat stegulețe tricolore, au ascultat povești fascinante despre istoria acestui popor, au cântat și au sărbătorit românește. Iar bucatele tradiționale românești au fost atracția zilei.
Cu mare bucurie, copii de la Eurognosi Afterschool Slatina au încheiat ziua specială cu o urare pentru România.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022