Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Săptămâna meseriilor, la „Alexe Marin
27.03.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 328

Elevi de la mai multe școli gimnaziale din județ, vizitează, zilele acestea, Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina. Tinerii vor vedea clasele și atelierele unității de învățământ și vor afla ce meserii pot avea dacă urmează cursurile aici. Activitățile fac parte din campania „Săptămâna Meseriilor“, acțiune organizată de profesorii și elevii de la Alexe Marin.


În această perioadă, Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina organizează „Săptămâna Meseriilor“. Elevi de la mai multe școli gimnazile din județ și din Slatina vor vizita acest liceu și atelierele lui. Profesorii, dar și elevi din ani ultimii ani de studii, le vor prezenta celor de gimnaziu oferta educațională și meseriile pe care le pot învăța aici.
În ateliere, elevii au văzut roboți și ansambluri electrice interesante.
Tinerii au fost impresionați de ce au văzut. Dacă unii sunt hotărâți să urmeze cursurile unui liceu cu alt profil, alții ar fi încântați să studieze aici.
Și în zilele următoare, elevi de alte școli din județ sunt așteptați să viziteze Liceul Tehnologic „Alexe Marin“ din Slatina. Unitatea va înființa din toamnă trei clase de învățământ dual, iar conducerea speră că în acest fel va atrage tot mai mulți elevi spre această formă de educație.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE