Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premii consistente pentru tinerii artiști din Olt
23.05.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 271

Asociația pentru sprijinirea copiilor artiști din România, alături de Consiliul Județean Olt și uzina de aluminiu din Slatina au premiat, astăzi, cei mai talentați copii. Muzică, dans, arte vizuale, cu toții au primit premii consistente în bani din partea organizatorilor și partenerilor locali. În cadrul evenimentului a fost donat și un pian de 16.000 euro pentru Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din Slatina.


 Gala Excelenței în Artă a ajuns, în acest an, la a doua ediție și face pași spre a deveni un eveniment de tradiție în județul Olt. Evenimentul a adunat, astăzi, cei mai buni copii la categoriile arte vizuale, muzică și dans pentru a fi premiați și pentru a li se recunoaște sacrificiile și munca asiduă a tinerilor talentați.
În cadrul acestui eveniment, ASCAR a donat un pian în valoare de peste 16.000 de euro liceului teoretic Nicolae Titulescu, din Slatina, pentru a fi folosit de copiii și de tinerii pianiști care studiază aici.
Strategia ASCAR este de a identifica și de a sprijini, financiar și logistic, copiii și tinerii artiști talentați, programele puse în practică în județul Olt fiind implementate cu ajutorul producătorului de aluminiu din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE