Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ateliere interactive la Biblioteca Județeană
20.02.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 380

Ateliere inedite la Biblioteca Județeană. Cosmina Măgureanu, la bază dascăl, dar și autoare de cărți a desfășurat mai multe activități pentru copiii centrelor de zi din cadrul DGASPC Olt, pentru a puncta importanța lecturii în dezvoltarea emoțională și psihică a celor mici.


 Ateliere interactive la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”, pentru copiii Centrelor „Amicii” și „Mugurel” din cadrul DGASPC Olt. Cosmina Măgureanu, dascăl de profesie, dar și autoarea unor cărți pentru copii, a organizat mai multe activități, atât de lectură, cât și de creație pentru cei mici. Copiii au putut afla povestea lui Anais și și-au pus abilitățile de lucru manual în aplicare.
Aceste activități sunt benefice în dezvoltarea armonioasă a copiilor, mai ales că lectura are un rol terapeutic și fundamental în creșterea capacităților cognitive.
De origine din Slatina, Cosmina Măgureanu a realizat de-a lungul timpului o colecție impresionantă de cărți destinate copiilor, prin care aduce la viață universul celor mici, dar și nevoile acestora.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE