Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Momentele dureroase ale monarhiei
05.02.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 107

Vizita Principelui Nicolae la Slatina și evenimentele desfășurate la Colegiile Naționale „Ion Minulescu” și „Radu Greceanu” au adus în prim-plan toate momentele grele ale monarhiei din România. Fiecare poveste spusă de Alteța Sa în fața elevilor slătineni a dezvăluit partea sensibilă a sufletului său.


Cu dor și nostalgie Principele Nicolae al României a povestit tinerilor slătineni cele mai frumoase amintiri trăite alături de bunicul său, Majestatea Sa Regele Mihai I, dar și cele mai grele încercări pe care familia regală le-a avut de trecut de-a lungul istoriei. Și astăzi, unul dintre momentele care îl emoționează până la lacrimi pe Principele Nicolae este cel al abdicării forțate a Regelui Mihai și izgonirea sa din țară.
Pe lângă relatarea istoriei abdicării forțate a regelui de la 30 decembrie 1947, Principele Nicolae a mai dezvăluit detalii importante legate de vacanțele de vară petrecute alături de bunicul său, dar și despre anul 1992, momentul în care Regele Mihai a avut permisiunea de a se întoarce pentru doar 72 de ore în țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE