Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Muzeul Județean, program special de 1 Iunie
30.05.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 384

Copiii vor avea parte de un program plin de activități, la Muzeul Județean. Cu ocazia Zilei Copilului, cei mici sunt invitați să petreacă momente pline de distracție la unul dintre atelierele de aici sau să viziteze circuitele muzeului.


 Se anunță un 1 Iunie plin de surprize pentru cei mici. Pentru a fi aproape de ei, Muzeul Județean Olt își va deschide larg porțile, după ce a pregătit un program de activități extrem de complex, care să fie pe placul celor mici. Copiii de toate vârstele sunt invitați să intre pe tărâmul magic al istoriei și artei și să viziteze Muzeul Județean.
Copiii vor avea la dispoziție mai multe ateliere de creație, unde vor putea afla lucruri inedite și își vor pune imaginația la încercare.
Mai mult decât atât, slătinenii pot vizita și expoziția temporară de la Galeria „Artis”, dar și Casa Muzeu „Gunka și Spiru Vergulescu”, unde vor fi organizate ateliere de ceramică și modelare în lut. De 1 Iunie, intrarea la aceste obiective este gratuită, atât pentru părinți, cât și pentru copii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE