Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ion Anuța│„Reflecții. Iubiri. Speranțe”
24.05.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 335

Scriitorii olteni au marcat lansarea unui nou volum de carte la Biblioteca Județeană. Autorul Ion Anuța este deja cunoscut pentru poeziile sale cu tematică patriotică, pe care le îmbină cu sentimentul unic și plăcut al iubirii.


 Liga Scriitorilor din Oltenia s-a întrunit, astăzi, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” pentru a marca o nouă lansare de carte. Autorul Ion Anuța a prezentat publicului volumul său de poezii „Reflecții. Iubiri. Speranțe”. Tematica aleasă de autor în acest volum de poezie îmbină patriotismul, cu diferite concepte dragi lui.
Ion Anuța este unul dintre autorii olteni, care nu se află la prima lansare de carte. „Reflecții. Iubiri. Speranțe” este al patrulea volum scris de Ion Anuța, iar acesta mărturisește că în scurt timp va urma și al cincilea. Mai mult decât atât, stilul autorului este deja cunoscut printre iubitorii de carte, indiferent că vorbim despre proză sau vers.
Evenimentul s-a bucurat de prezența unui număr mare de scriitori și iubitori de carte, care au venit pentru a vedea noul volum al autorului slătinean.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE