Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Internațională a Sportului, la Biblioteca Județeană
18.05.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 276

Biblioteca Județeană a sărbătorit, astăzi, importanța mișcării, alături de reprezentanții mai multor ramuri sportive din orașul nostru. Sportivi de performanță au venit la eveniment și au făcut adevărate demonstrații de mișcare în fața celor prezenți în sală.


 Biblioteca Județeană „Ion Minulescu” a sărbătorit Ziua Internațională a Sportului printr-o gală demonstrativă și prin premierea concursului de creație „Importanța sportului în viața mea”. Zeci de elevi îndrăgostiți de mișcare, împreună cu antrenorii lor au venit pentru a-și promova sportul iubit.
Dans, gimnastică, karate, tenis de masă, box și multe altele au fost reprezentate de elevii slătineni. În acest fel, participanții au putut vedea ce presupune fiecare sport în parte și au aflat informații despre beneficiile mișcării în viața noastră. La eveniment au fost prezenți și antrenorii de la CSM, club finanțat și susținut de Primăria Municipiului Slatina.
Au fost premiați cu diplome atât copiii care practică aceste sporturi de performanță, cât și câștigătorii concursului literar despre importanța sportului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE