Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cristina Bacicu-Botez│Femeia, în alb și negru
13.03.2023
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 188

Cristina Bacicu-Botez este unul dintre artiștii cu un stil deosebit de a crea. Tablourile sale surprind adesea siluete feminine, în linii fine de alb și negru, pentru a sublinia calitățile și trăirile reprezentantelor sexului frumos.


 Pentru că ne aflăm în luna femeii, Cristina Bacicu-Botez a vorbit, în cadrul emisiunii „Perfectul simplu” de la Olt Tv, despre semnificația frumosului, dar și a eternului feminin. Artista slătineană este cunoscută pentru tablourile sale, care au în centrul lor femeia și celebrează aspecte ale existenței acesteia, prin intermediul artei.
Un pictor al non-culorii. Așa o pot numi iubitorii de frumos pe Cristina Bacicu-Botez, al cărui stil estetic este compus, cel mai adesea, din alb și negru. Experimentând, de-a lungul timpului, diferite tehnici, artista a realizat tablouri uluitoare, plecând, mereu, de la viziunea sa proprie asupra pânzei.
Cristina Bacicu-Botez este una dintre cele mai cunoscute artiste plastice slătinene, care a contribuit la viața culturală a comunității locale cu o impresionată colecție de lucrări de artă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE