Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biblioteca Județeană│Ziua Internațională a Sportului
17.05.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 230

Pentru că mișcarea înseamnă sănătate, Biblioteca Județeană a sărbătorit, astăzi, Ziua Internațională a Sportului. Antrenori de seamă ai județului nostru, alături de elevi cu performanțe sportive au prezentat publicului beneficiile mișcării în viața noastră.


 Ziua Internațională a Sportului a fost marcată de către antrenorii de succes ai județului nostru printr-un eveniment tematic, la Biblioteca Județeană. Fotbal, tenis sau karate sunt sporturile la care elevii dornici de mișcare fac adevărate performanțe la campionatele și concursurile sportive.
Antrenorii au dorit să facă cunoscute publicului larg beneficiile vaste ale sportului. Mai mult decât atât, elevii de top ai acestora au făcut adevărate demonstrații de mișcare, pentru fiecare sport în parte.
Acest eveniment a urmărit promovarea sportului și conștientizarea importanței mișcării în viețile tuturor oamenilor. Deoarece adulții, dar în special copiii sunt reticenți, în ziua de astăzi, în a practica un sport în favoarea internetului, este important ca ei să nu uite că a fi sănătos, înseamnă a face mișcare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024