Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Artiștii de mâine, atestate pe simezele bibliotecii
16.05.2022
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 103

Un nou an, o nouă expoziție de atestate ale elevilor de la Liceul „Nicolae Titulescu”. Biblioteca Județeană a expus lucrările celor care acum urmează pașii către vocația de artist și vor aduce renume județului nostru în domeniul artelor plastice.


 Elevii Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” au dat proba maturității în artele plastice. Atestatele lor au fost prezentate în cadrul unei expoziții de artă intitulată „Atelierul”, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”. Este a IV-a ediție a lucrărilor de atestat expuse pe simezele bibliotecii, pentru care elevii au folosit o multitudine de tehnici și stiluri.
30 de lucrări de atestat ale elevilor care au absolvit clasa a XII-a a profilului de arte de la „Nicolae Titulescu” atât anul acesta, cât și în cei precedenți, au fost prezentate pe simezele bibliotecii. La eveniment au participat și elevii de la celelalte clase de arte ale liceului, pentru a păși pe urmele generațiilor mai mari.
Lucrările vor fi expuse timp de două săptămâni la Biblioteca Județeană, pentru a putea fi admirate de toți iubitorii de artă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022