Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Oltenii și restu’ lumii”, la jumătatea lui septembrie
04.07.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 3621

Festivalul de umor „Oltenii și restu’ lumii” va avea loc în perioada 14-16 septembrie, anunță reprezentanții Primăriei Slatina. Evenimentul a fost devansat pentru ca vremea să fie mai caldă, dar și pentru a face loc unei alte manifestări, „Ziua recoltei”, programată pe 10 octombrie. Organizatorii promit că vor invita și anul acesta artiști renumiți, pentru a da valoare festivalului.


„Oltenii și restu’ lumii” va avea loc mai devreme, anul acesta. Organizatorii au decis să pună vama oltenească în luna septembrie, când vremea e mai călduroasă, iar numărul participanților ar trebui să fie mai mare.
Pașapoartele de oltean, trăsurile, prazul și toate momentele artistice care au făcut această manifestare cunoscută de-a lungul timpului vor fi păstrate în programul de anul acesta.
În perioada următoare, va fi realizat programul complet al manifestărilor organizate pe parcursul celor trei zile de festival și vor fi stabiliți invitații speciali. Anul trecut, Mitică și Frankfurt de la „Vacanța mare” au deschis vama oltenească, printr-o scenetă comică, iar Ovidiu Lipan Țăndărică și Bosquito au făcut spectacol pe Esplanadă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE