Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Florin Barbu, ministrul cel mai vizibil în media
20.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 247

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, este cea mai vizibilă prezență, potrivit unei analize realizate de mediaTRUST, privind monitorizarea aparițiilor miniștrilor Guvernului Ciolacu în online și social media. Acest lucru îl plasează în fruntea clasamentului, evidențiind un interes semnificativ din partea publicului și a presei pentru activitățile și declarațiile sale.


Reprezentând o prezență constantă și influentă în peisajul mediatic al țării, Florin Barbu a atras atenția publicului și a devenit un personaj important în spațiul media, în luna ianuarie 2024. Această atenție crescută reflectă impactul și relevanța politicilor și deciziilor sale în domeniul agriculturii și dezvoltării rurale. Astfel, conform datelor furnizate de mediaTRUST, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a ocupat prima poziție în clasamentul general al celor mai mediatizați miniștri.
Topul miniștrilor în presa din România

” În luna ianuarie 2024, Florin Barbu a fost ministrul cu cea mai extinsă acoperire mediatică din rândul colegilor săi din Guvern. Ministrul Agriculturii a dominat atenția presei, menționat în 9.073 de articole, majoritatea în legătură cu protestele fermierilor și transportatorilor care au blocat diverse puncte importante din România. Momentul de vârf al expunerii mediatice a fost atins pe 15 ianuarie, pe fondul protestelor fermierilor și transportatorilor.” potrivit mediaTRUST.

În perioada monitorizată, între 1 și 31 ianuarie 2024, miniștrii PSD au obținut cel mai mare număr de mențiuni în mass-media, înregistrând un total de 30.210 materiale jurnalistice.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE