Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Chesnoiu, alături de fermierii români
20.09.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 178

În cadrul primei ediții a evenimentului Hortishow, la care a fost prezent și deputatul de Olt Adrian Chesnoiu, au fost dezbătute probleme, dar și soluții pentru legumicultori. Programul Tomata, oportunitățile oferite de accesarea fondurilor europene dar și aspectele legate de problemele pe care fermierii le întâmpină în relația cu autoritățile au fost câteva dintre subiectele discutate la Conferința Națională a Legumicultorilor.


 Președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Adrian Chesnoiu, este unul dintre decidenții politici pentru agricultura românească. Prezent la prima ediție a Hortishow, Conferința Națională a Legumicultorilor, deputatul de Olt a vorbit despre principalele investiții din viitorul apropiat, pentru acest sector.
Zilele trecute, Ministerul Agriculturii a lansat o nouă schemă de ajutor de stat. Aceasta vizează sprijinirea investițiilor în producerea energiei electrice din surse regenerabile eoliene si solare pentru autoconsum realizate de întreprinderile din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare.
Chesnoiu, alături de echipa sa și reprezentanții Ministerului Agriculturii, își doresc ca noile proiecte să fie implementate cât mai repede, pentru a-i ajuta pe fermierii care produc fructe și legume românești, sănătoase și gustoase.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE