Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trimestrul II│Vin banii pe motorină
11.09.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 154

Aproximativ șase milioane de lei vor intra în conturile a peste 500 de beneficiari din Olt, pentru motorina folosită în agricultură. Ministerul a aprobat cantitățile de motorină utilizată de fermieri în trimestrul doi al acestui an, determinate la plată de către APIA, pentru care se acordă ajutor de stat sub formă de rambursare.


 Fermierii olteni care au utilizat motorină în perioada 1 aprilie-30 iunie și care au depus cereri de plată la APIA Olt vor primi în curând banii în conturi. Este vorba despre rambursarea ajutorului de stat pentru combustibilul folosit în trimestrul doi. La nivelul județului, sute de agricultori sunt beneficiari ai acestei subvenții de la stat.
De asemenea, până la sfârșitul lunii viitoare, pentru a nu pierde banii aferenți trimestrului trei, potențialii beneficiari sunt obligați să depună din nou, cereri de plată.
Potrivit reprezentanților APIA Olt, ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre rata accizei standard și rata accizei reduse pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE