Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Usturoiul” și „Tomata 2”, la final
25.11.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 3356

Cele două programe derulate de Ministerul Agriculturii, „Usturoiul” și „Tomata 2” sunt la final, în acest an. Dacă la usturoi, perioada de comercializare s-a încheiat, la Programul pentru legume în spații protejate, potențialii beneficiari mai au timp. Aici, legumicultorii au de valorificat marfa până pe 9 decembrie.


 „Usturoiul” și „Tomata 2” sunt două programe de succes în Olt. Sunt mii de olteni care au accesat aceste proiecte și vor primi subvenții de la stat. La usturoi, perioada de comercializare s-a încheiat, însă termenul limită în care pot aduce actele doveditoare vinderii legumelor aromate este 29 decembrie.
Pentru „Programul de susținere a legumelor în spații protejate, ciclul II”, Oltul este în topul potențialilor beneficiari. Și acest proiect este la final, spun reprezentanții Direcției Agricole Olt. Subvenția oferită de stat va fi de 1.000 de euro.

Până pe data de 15 decembrie, reprezentanții Direcției Agricole Olt vor centraliza toate datele, astfel ca până la sfârșitul anului, toți fermierii eligibili să aibă banii în cont.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE