Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Târg cu produse tradiționale, de Crăciun
24.11.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2298

De Crăciun, gospodinele se pot aproviziona cu produse tradiționale de calitate, direct de la producători. Asociația Tinerilor Fermieri din Olt și Consiliul Județean Olt vor organiza un târg, la care vor veni fermieri cu o gamă diversificată de legume de sezon, lactate, miere sau zacuscă.


 De sărbători, cei care doresc să se aprovizioneze cu produse tradiționale 100% românești, vor avea ocazia să o facă chiar de la producătorii autohtoni. Și asta pentru că, pe aleea Consiliului Județean Olt, va fi deschis un târg la care vor participa fermieri din toate colțurile țării. Salată, spanac, ceapă verde, lactate, țuică, palincă, murături sau zacuscă sunt doar câteva dintre produsele care se vor regăsi la acest târg. Organizatorii pregătesc surprize atât pentru părinți, cât și pentru copii.
Totodată, din primăvară se va redeschide Piața Producătorilor olteni, un proiect de succes în orașul nostru, spune Florin Ciobanu, președintele Asociației Tinerilor Fermieri din Olt.
Acest proiect este organizat pentru a veni atât în sprijinul producătorilor olteni, cât și al consumatorilor din Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE