Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adrian Chesnoiu, la Sărbătoarea Agricultorilor
16.11.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 111

Adrian Chesnoiu, fostul Ministru al Agriculturii, a fost invitat zilele trecute, la un eveniment dedicat recunoașterii importanței muncii fermierilor. A fost cea de-a XV-a ediție a Sărbătorii Agricultorilor unde producătorii au avut ocazia să discute cu factorii de decizie ai acestui sector.


 Adrian Chesnoiu este, ca întotdeauna, alături de fermieri. Recent, el a participat la un eveniment care s-a bucurat de prezența a zeci de invitați, specialiști din agricultură și fermieri din mediul asociativ. Prezent la această manifestare, deputatul de Olt a promis că va fi aproape de fermieri, astfel încât agricultura românească să se poată dezvolta.
„Am onorat invitația Asociației Fermierilor din România la cea de-a XV-a ediție a Sărbătorii Agricultorilor, un eveniment dedicat recunoașterii importanței muncii fermierilor noștri.
Împreună cu specialiști din agricultură, fermieri din mediul asociativ, reprezentanți din mediul academic, am discutat, despre responsabilitatea pe care o avem cu toții de a susține și promova agricultura ca domeniu strategic pentru economia și securitatea națională.
Dialogul dintre asociațiile fermierilor și administrația publică se dovedește a fi cheia succesului pentru promovarea intereselor agricultorilor și securitatea alimentară a românilor”„ a transmis pe pagina de Facebook, deputatul oltean, Adrian Chesnoiu.

La începutul lunii noiembrie, la conferința de alegeri a PSD Caracal, Adrian Chesnoiu a fost reales vicepreședinte. Acesta și-a exprimat convingerea că organizația va continua să vină cu proiecte pentru cetățeni și să fie deschisă către toți cei care vor să se implice în dezvoltarea societății.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE