Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termen limită pentru raportarea cheltuielilor
01.11.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 117

Aproximativ o săptămână mai au la dispoziție beneficiarii Măsurii 1 „Microgranturi în domeniul agroalimentar” să depună rapoartele de progres împreună cu dovada cheltuielilor. La nivelul județului nostru, jumătate dintre fermierii declarați eligibili au depus aceste acte.


 În Olt, 609 olteni au primit în vară, câte 5.000 de euro prin Măsura 1 „Microgranturi în domeniul agroalimentar”. Ei au obligația în maximum trei luni, să depună raportul de progres împreună cu documentele care fac dovada cheltuielii banilor. Așa că, cei care nu au făcut acest lucru mai au la dispoziție aproximativ o săptămână, spun reprezentanții APIA Olt.
Cheltuielile efectuate din microgranturi trebuie să fie în legătură cu activitățile și subactivitățile codului CAEN pentru care s-a solicitat finanțare. Este vorba doar despre acele cheltuieli înregistrate după data de 1 februarie 2020.
Până la această dată, din Olt, jumătate dintre beneficiarii acestei măsuri au depus rapoartele de progres. La nivelul județului, prin această măsură, în contul fermierilor au intrat peste 15 milioane de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE