Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Chesnoiu: „Bugetul Agriculturii va fi unul consistent”
02.11.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 89

„Ne vom asigura că și anul acesta bugetul Agriculturii va fi unul consistent, iar toți banii vor fi utilizați pentru susținerea fermierilor români și a produselor românești” susține deputatul de Olt Adrian Chesnoiu, membru al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților. Olteanul spune că vor continua programele de succes de până acum.


 Agricultura este un sector extrem de important pentru România. Adrian Chesnoiu a transmis pe pagina de Facebook, un mesaj despre sumele pe care le vor aloca anul viitor, pentru a veni în sprijinul fermierilor. Chesnoiu spune că anul acesta a fost greu, însă odată cu actuala guvernare multe dintre programe au funcționat din nou.
„Luăm în continuare toate măsurile corecte pentru a aduce pe masa românilor hrană sănătoasă, de calitate, la prețuri rezonabile și să susținem investițiile pentru o agricultură sustenabilă.
Susțin și pentru 2023 necesitatea unui buget care să permită continuarea lucrurilor bune făcute până acum, a programelor de succes, sprijinirea fermierilor români.
O prioritate trebuie să rămână absorbția fondurilor europene și dezvoltarea investițiilor în tehnologia de procesare!
Noi trebuie să asigurăm complementaritatea între cele două zone. Vedem ce nu se poate finanța din fonduri europene, și imediat trebuie să venim cu sprijin din bugetul național. Doar în felul acesta întrepătrunderea între ele va naște progres,” a transmis pe pagina de Facebook, Adrian Chesnoiu.
Adrian Chesnoiu este membru în Comisia de Agricultură din Camera Deputaților, fiind de fiecare dată alături de fermieri prin programele și proiectele pe care le-a propus și derulat de-a lungul anilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE