Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
APIA Olt│Intră banii pe microgranturi
12.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 148

Beneficiarii de microgranturi din Olt, care au semnat contractele de finanțare, vor primi în conturi cei 5.000 de euro. Plata se va face zilele următoare, iar la nivelul județului sunt 609 persoane care vor beneficia de acest ajutor financiar.


Anul acesta, fermierii primesc noi granturi pentru afaceri în agricultură și industrie alimentară, printr-o nouă schemă de finanțare din fonduri europene. Este vorba despre 5.000 de euro pe care îi oferă statul pentru susținerea cheltuielilor angajate după data de 1 februarie 2020. În Olt, sunt sute de beneficiari ai acestui ajutor financiar.
Vestea bună este că banii vor intra în contul oltenilor, iar după primirea sumelor, aceștia au un termen limită în care pot să depună anumite documente justificative.

Potrivit APIA, pentru fermele mici, bugetul alocat este de 50 de milioane de euro, iar pentru cele mari, 250 de milioane de euro. Măsura face parte din pachetul „Sprijin pentru România”, adoptat de Guvernul României în vederea atenuării efectelor negative ale crizei economice, atât pentru mediul de afaceri, cât și pentru populație.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022