Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Credite bancare pentru crescătorii de animale
11.08.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 49

Crescătorii de animale care doresc să acceseze credite bancare pot primi adeverințe din partea Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Prin aceste documente se confirmă că fermierul nu face obiectul excluderilor de la plată pentru schemele din sectorul zootehnic și că acesta îndeplinește condițiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite.


Fermierii crescători de animale care doresc să-și extindă afacerile cu ajutorul creditelor bancare, trebuie să obțină adeverințe de la APIA Olt. Pot solicita aceste documente doar cei care au depus cererea unică de plată aferentă anului 2022.
Adeverința se eliberează de către Centrul Județean Olt pentru fermierii care au depus cererea unică aici și la centrele locale pentru cei care au sub 50 de hectare.
Conform prevederilor Convenției, dobânda aferentă contractului de finanțare pentru beneficiarii sprijinului acordat de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură este de maxim 2%.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Personal medical nou la Spitalul Slatina

Cadre medicale noi la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Recent, în urma concursurilor organizate, unitatea medicală a angajat medici, asistente și infirmiere pe secțiile cu deficit de personal. Așadar, o parte din problema lipsei de cadre sanitare a fost rezolvată, însă este nevoie în continuare de specialiști. În prezent, concursurile sunt suspendate în toate spitalele din țară, așa că până anul viitor, nu va mai fi angajat personal medical în spitalele oltene.
22 Sep 2022