Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mulți legumicultori în Programul „Usturoiul”
18.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 132

S-a încheiat perioada de înscriere în Programul „Usturoiul”. La nivelul județului, potrivit statisticilor realizate de reprezentanții Direcției Agricole Olt, sunt peste 200 de legumicultori care au accesat acest program. În următoarea perioadă, potențialii beneficiari ai ajutorului de la stat, vor primi vizita comisiilor de control.


 16 mai a fost ultima zi în care legumicultorii s-au putut înscrie în Programul de susținere a usturoiului românesc. Atrași de subvenția oferită de Ministerul Agriculturii, la nivelul județului, numărul celor care au accesat acest program a crescut considerabil, față de anul trecut.
În următoarea perioadă, legumicultorii înscriși în Programul „Usturoiul” vor fi verificați de reprezentanții Direcției Agricole Olt.
Peste 22 de milioane de lei este bugetul acordat de către Ministerul Agriculturii pentru Programul de susținere a usturoiului românesc. Pentru a fi eligibili, fermierii trebuie să valorifice producția de usturoi în perioada 1 iunie – 21 decembrie. Producția minimă necesară trebuie să fie de 3 kilograme de usturoi pentru 10 metri pătrați.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022