Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt│Crescătorii de animale au solicitat ajutor financiar
17.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 54

12 mai a fost ultima zi în care reprezentanții fermelor de vaci, porci și păsări au putut depune cereri pentru a primi ajutoare financiare de stat. În Olt, potențialii beneficiari au depus peste 880 de solicitări, iar plata ajutorului de stat se va face până la data de 30 iunie.


 Crescătorii de bovine, păsări și suine, care au fost afectați de pandemia de coronavirus au avut posibilitatea să solicite bani de la stat. Recent, s-a încheiat perioada în care aceștia au putut să depună cererea prin care pot primi ajutorul financiar. Cele mai multe solicitări au fost din sectorul bovin.
Pentru a fi eligibili, crescătorii de animale sunt obligați să îndeplinească mai multe criterii de eligibilitate. Plata ajutorului de stat se efectuează până la data de 30 iunie 2022, spun reprezentanții APIA Olt.

Valoarea totală a ajutoarelor de stat pentru aceste trei scheme se ridică la peste 91 de milioane euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022