Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Termen limită pentru agricultura ecologică
11.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 82

Fermierii olteni care practică agricultură ecologică mai au la dispoziție doar o săptămână pentru a se înscrie în registrul Direcției Agricole Olt. Data limită stabilită de reprezentanții Ministerului Agriculturii este 16 mai. La nivelul județului, sunt 120 de operatori economici care practică o astfel de agricultură.


 Fermierii care fac sau au intenția să practice agricultură ecologică trebuie să se prezinte la sediul Direcției Agricole Olt pentru a completa anumite documente. Pentru a intra în acest sistem, oamenii sunt obligați să respecte un anumit termen.
Atrași de subvențiile mai mari, agricultura ecologică în Olt prezintă un interes deosebit din partea celor care au fost înscriși anul trecut, dar și pentru noi producători.
Chiar dacă înscrierile se fac la Direcția Agricolă Olt, sprijinul prin „măsura 11 – Agricultura ecologică” se derulează prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Olt și este acordat în două direcții: conversia la metodele de agricultură ecologică și menținerea practicilor de agricultură ecologică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022