Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Eliminați din Programul „Tomata”
06.05.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 10145

După prima vizită în teren, 40 de olteni au fost eliminați din Programul „Tomata”. Pentru că nu au avut cultura ori suprafața necesară, mulți fermieri au fost declarați neeligibili. În această perioadă, peste o mie de legumicultori au făcut notificări că au producția pentru comercializare.


 Programul „Tomata” a fost extrem de atractiv pentru legumicultorii olteni. Peste 5.800 de dosare au fost depuse la Direcția Agricolă Olt, însă deja, mulți dintre ei au fost excluși, în urma verificărilor din teren.
În această perioadă, prețul roșiilor a scăzut față de acum două săptămâni, iar vânzările merg mai bine, spun producătorii din Piața Zahana.
Cel mai probabil, de săptămâna viitoare, legumicultorii înscriși în program vor aduce și primele dosare cu documentele care atestă vânzarea cantităților de tomate. Anul acesta, subvenția va fi de 3.000 de euro, pentru primul ciclu de producție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022