Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
2022│Subvenții APIA, fără amenajament pastoral
14.01.2022
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 189

S-a prelungit termenul de întocmire a amenajamentelor pastorale, cu încă un an. Astfel, fermierii care dețin în administrare pajiști permanente pot să obțină subvenții de la APIA pentru acele suprafețe, spun reprezentanții Oficiului de Studii Pedologice și Agrochimice Olt.


Și anul acesta, subvenția pe pășune va fi plătită fermierilor olteni de către APIA Olt, fără obligația de a avea realizate amenajamente pastorale.
Chiar dacă proiectele sunt gratuite, multe dintre primăriile din Olt nu le au întocmite, spune directorul OSPA Olt, Constantin Rotea. Potrivit acestuia, sumele necesare pentru plata amenajamentelor pastorale sunt achitate de Direcțiile Agricole.
Pentru a primi subvenția de la APIA, fermierii încheie cu primăriile contracte de închiriere a pajiștilor, iar în baza lor pot solicita subvenții, doar dacă vor avea grijă de aceste suprafețe.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Răsturnare de situație în cazul accidentului mortal de la Scărișoara

Răsturnare de situație în cazul accidentului petrecut joi seara, în localitatea Scărișoara. În urma cercetărilor desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Caracal, s-a constat că autoturismul, în momentul producerii evenimentului, ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, care se afla la fața locului, la sosirea polițiștilor, și nu de tânăra de 21 de ani, care inițial a declarat ca ar fi fost la volan. Tânărul care a provocat accidentul mortal, a fost reținut luni, pentru 24 de ore, urmând să ajungă în fața unui judecător de drepturi și libertăți
28 Iun 2022