Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
60 de containere de suprafață la Slatina
22.05.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 318

Slatina devine un oraș tot mai curat. Recent, municipalitatea a amplasat 60 de containere de suprafață pentru deșeuri reciclabile în mai toate zonele municipiului. Reprezentanții Salubris fac apel la cetățeni să nu mai lase gunoiul menajer pe jos. Poliția Locală anunță că au fost amplasate camere video în toate zonele de colectare a gunoiului.


 Slatina este într-o continuă modernizare. Recent, municipalitatea a amplasat nu mai puțin de 60 de containere de suprafață pentru deșeuri reciclabile, pentru ca orașul să fie cât mai curat. Pentru că nu toată lumea aruncă gunoiul în contianere, reprezentanții Salubris fac apel la fiecare locuitor să lase deșeurile menajere în dispozitivele special amplasate, și nu lângă ele, așa cum se vede în aceste imagini. Pentru că, zilnic, angajații de la Salubris strâng de pe jos gunoiul menajer, aruncat chiar lângă ghene sau lângă tomberoane.
Poliția Locală spune că au fost amplaste camere de supraveghere în acest sens, care au rolul de a ajuta la menținerea unui oraș curat.
Potrivit reprezentanților Salubris, noile containere de suprafață au fost deja amplasate în toate zonele orașului. Astfel, locuitorii au la dispoziție suficiente spații pentru depozitarea gunoiului, cât mai aproape de locuință.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE