Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Expo Flora, a 28-a ediție
01.05.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1422

Primăria Slatina se pregătește să îmbrace orașul în culori vibrante și să aducă o nouă rază de frumusețe și prospețime în inimile locuitorilor săi, odată cu organizarea celei de-a 28-a ediții a Expo Flora. Evenimentul, așteptat cu nerăbdare de iubitorii de flori și pasionații de grădinărit, va avea loc pe Aleea Eroilor, în perioada 23-26 mai.


 La sfârșitul acestei luni, Primăria Slatina pregătește o nouă ediție a Expo Flora, evenimentul floral emblematic al orașului. Cu participarea a zeci de expozanți din diverse colțuri ale țării, Expo Flora 2024 va oferi o gamă variată de flori, bulbi și răsaduri, satisfăcând gusturile și preferințele fiecărui vizitator. În plus față de flora diversă, evenimentul va găzdui și comercianți cu articole de artizanat, completând astfel experiența de cumpărături cu opțiuni variate și interesante.
De asemenea, Primăria Slatina pregătește o serie de surprize speciale pentru slătinenii care vor vizita Expo Flora.
Expo Flora rămâne unul dintre cele mai așteptate evenimente ale orașului, aducând un strop de culoare și prospețime în viața slătinenilor. Astfel, vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de o experiență de neuitat, explorând bogăția naturii și inspirația oferită de Expo Flora - ediția 2024.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024