Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Baza de agrement „Dumitru Dobrescu”, inaugurată pe 2 iunie
23.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 378

În mai puțin de o lună și jumătate vom avea cel mai frumos parc de distracții și relaxare. Primarul Slatinei, Emil Moț a anunțat că pe 2 iunie va fi inaugurată Baza Sportivă și de Agrement „Dumitru Dobrescu” din Slatina. Vor fi trei zile de competiție și spectacol, la care sunt așteptați slătinenii, dar mai ales copiii de toate vârstele.


Lucrările, dar și pregătirile la Baza Sportivă și de Agrement „Dumitru Dobrescu” din Slatina au intrat pe ultima sută de metri. Au fost amenajate aleile, trotuarele, zona de skate, terenul de fotbal, cel de baschet și spații verzi generoase. Locul rămas în paragină a fost transformat într-un mare parc ce oferă condiții optime pentru diverse activități sportive, de recreere și distracție. Primarul Emil Moț spune că inaugurarea va avea loc la începutul lunii iunie.
Cei mai nerăbdători să se distreze în noul parc sunt copiii. Unii dintre ei au mers deja să încerce pistele special amenajate pentru role, skatebording și biciclete. Primarul spune că acest lucru este periculos, întrucât lucrările nu s-au încheiat și face apel la copii, dar și la părinți, să aștepte momentul inaugurării.
De asemenea, pentru că numărul bicicletelor și cel al trotinetelor electrice a crescut în Slatina, edilul le recomandă tuturor copiilor să aibă căști de protecție, pentru o mai bună siguranță, în parcuri și pe stradă.
Așadar, din această vară, Slatina va avea o nouă zonă de recreere pentru iubitorii de mișcare în aer liber, pentru toți cei care vor să petreacă timp frumos în natură. Inaugurarea Bazei Sportive din Progresul se va face odată cu organizarea unui concurs european de skatebording. Vor participa iubitori ai acestui sport cu rezultate naționale și internaționale, care vor face adevărate demonstrații pe pistele special amenajate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024