Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Grădinița din Ianca, complet reabilitată
15.04.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 367

Investiție importantă pentru educația preșcolarilor din localitatea Ianca. Recent, prin fonduri europene, grădinița cu program normal a fost reabilitată și dotată cu sisteme de ultimă generație.


Prin Programulul Operațional Regional 2014 – 2020 al Agenției de Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia, grădinița din Ianca a fost transformată într-un spațiu educațional de ultimă generație, pregătit să întâmpine cu brațele deschise copiii și să îi ghideze în primii pași ai educației lor. De asemenea, existența unor locuri de joacă special amenajate pentru preșcolari completează oferta educațională și recreativă a unității de învățământ. La evenimentul de inaugurare au participat zeci de autorități locale și județene.
„Grădinița cu program normal din satul Ianca a fost reabilitată și dotată cu sisteme de ultimă generație, cu fonduri europene accesate prin Agenția de Dezvoltare Regională Sud – Vest Oltenia - Programul Operațional Regional 2014 – 2020.Aceasta beneficiază de mobilier nou, fiecare clasă fiind dotată cu tabla interactivă, videoproiectoare, materiale necesare celor mici, jucării și locuri de joaca special amenajate pentru preșcolari.” au scris pe pagina de Facebook, reprezentanții Primăriei Ianca.
Grădinița din Ianca devine astfel un model de excelență în educație și o sursă de inspirație pentru alte localități din țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024