Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primarul Emil Moț continuă vizitele în teren
12.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 235

Primarul Slatinei, Emil Moț, continuă vizitele în teren. Împreună cu reprezentanți ai Primăriei și președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, acesta ajunge în toate cartierele Slatinei, pentru a sta de vorbă cu locuitorii din zonă. Sunt dezbătute diverse inițiative și solicitări din partea cetățenilor, dar și proiecte aflate în lucru, pentru îmbunătățirea calității vieții în municipiu.


 În fiecare săptămână, primarul Slatinei, Emil Moț, alături de reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului, dar și împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, merge în cartierele orașului pentru a sta de vorbă cu locatarii. Au fost vizite în zona Școlii Gimnaziale Nr. 3, în zona Crișan și în zona Vacanța, pe strada Aleea Muncii și în zona Inspectoratului Școlar.
„Am avut o întâlnire constructivă cu locuitorii din zona Inspectoratului Școlar Județean Olt, unde am identificat împreună cele mai eficiente soluții pentru dezvoltarea zonei respective.
Mă bucur să văd angajamentul și implicarea activă a cetățenilor din Slatina, în procesul de creștere și îmbunătățire a calității vieții în municipiul nostru.”
„Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu și reprezentanții direcțiilor din cadrul Primăriei municipiului Slatina, am avut ocazia să dezbatem diverse inițiative și proiecte cu locuitorii din zona Școlii Gimnaziale Nr. 3. Principalele noastre obiective vizează
îmbunătățirea calității vieții în Slatina și o colaborare eficientă cu întreaga populație din municipiul nostru”.
„Întâlnirea cu cetățenii din zona Crișan, nu s-a limitat doar la discuții, ci a fost o oportunitate de a acționa împreună pentru a face schimbări pozitive în orașul nostru. În acest sens, vă încurajez să rămâneți implicați și să contribuiți activ la viața civică a municipiului nostru”.
”Întâlnirea cu locuitorii din zona Vacanța (străzile Păcii, Victoriei, Trandafirilor și Independenței) a fost despre perspectivele lor și identificarea celor mai bune soluții.
Mă bucur să văd faptul că prin interesul și implicarea activă a locuitorilor din municipiul nostru, continuăm să dezvoltăm împreună Slatina”.
„Am avut o nouă întâlnire în zona CAM-Aleea Muncii, unde am discutat despre problemele și sugestiile locuitorilor.
Încurajez pe toți cei interesați să participe și să împărtășească ideile și preocuările, facilitând astfel identificarea și implementarea celor mai bune soluții pentru problemele comunitare”, a scris primarul Moț, pe pagina sa de Facebook.
Vizitele în teren ale autorităților locale și județene vor continua la Slatina. Pentru că orice propunere sau solicitare din partea locuitorilor orașului poate contribui la îmbunătățirea calității vieții acestora.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024