Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Limitatoare de viteză, la solicitarea slătinenilor
09.04.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1184

Limitatoarele de viteză previn accidentele de circulație și salvează vieți. Este concluzia la care au ajuns atât polițiștii olteni, cât și reprezentanții administrației publice locale. Efectul lor a avut un impact major în ceea ce privește scăderea evenimentelor rutiere.


Continuă acțiunea de montare a limitatoarelor de viteză la Slatina. Scopul este același: reducerea numărului de evenimente rutiere din oraș, astfel încât toți participanții la trafic, șoferi sau pietoni, să circule în siguranță. Majoritatea solicitărilor, însă, vin din partea slătinenilor. În foarte multe zone din oraș, mai ales în zonele cu străzi mici și înguste, oamenii au făcut solicitări pentru amplasarea de speed-bumpere.
Reprezentanții administrației locale au mai adăugat că se bucură de această implicare civică activă a slătinenilor. Și asta pentru că ei sunt cei care resimt cel mai bine problemele de trafic din aceste zone.
Directorul DASIP Slatina spune că toate solicitările venite din partea oamenilor se analizează de către membrii Comisiei de Sistematizare a Circulației, din care fac parte reprezentanți ai Consiliului Local Slatina, DASIP, dar și ai Poliției Rutiere și Locale.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Disney Cup│Competiția preferată a copiilor din Slatina

Peste 1.500 de copii din Slatina s-au întrecut, astăzi, pentru cele 36 de locuri disponibile pentru o excursie de vis la Disneyland Paris. Subiectele au acoperit toată aria curriculară din programa școlară a copiilor, iar dificultatea lor a fost medie spre grea. Cele mai complicate întrebări au fost la matematică, acolo unde geometria le-a dat mari bătăi de cap. Competiția organizată de Primăria Slatina a ajuns, în acest an, la cea de XVI - a ediție.
14 Mai 2024