Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina|O nouă șansă pentru Sala Polivalentă
23.02.2024
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 356

Guvernul României a făcut un pas important pentru finalizarea construcției Sălii de Sport Multifuncționale din Slatina, aprobând, în ședința de joi, reactualizarea indicatorilor tehnico-economici ai proiectului. Această veste a fost anunțată de primarul Emil Moț pe pagina sa de Facebook.


 În curând, slătinenii se pot bucura de cele mai frumoase evenimente sportive, dar și de cele mai intense meciuri de handbal, în Sala Polivalentă a orașului nostru. Și asta pentru că, lucrările vor fi reluate după ce, în ședința de ieri, Guvernul a reaprobat indicatorii tehnico-economici ai acestui important obiectiv de investiții.
„Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru reaprobarea indicatorilor tehnico- economici ai obiectivului de investiții „Sală de sport multifuncțională cu 3000 de locuri - Municipiul Slatina, strada Crișan nr.33", proiect realizat prin Compania Națională de Investiții, a fost aprobat astăzi în ședința de guvern.
Este o realizare și o bucurie în același timp pentru Primăria municipiului Slatina, întrucât după atâta timp lucrările vor reîncepe pentru această investiție majoră.
După elaborarea proiectului tehnic și obținerea autorizației de construire precum și după semnarea contractului cu executantul lucrărilor vom avea din nou un șantier deschis la acest obiectiv.” a scris pe Facebook, edilul Slatinei, Emil Moț.
Construcția Sălii Polivalente din Slatina este un proiect de amploare evaluat la suma de 53 de milioane de lei. Finanțarea acestuia este asigurată în totalitate din surse guvernamentale, prin intermediul Ministerului Dezvoltării și Companiei Naționale de Investiții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE