Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatinaꟾ Avansează lucrările pe strada Oituz
21.02.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 426

Lucrările pe strada Oituz din Slatina au avansat. Se intervine deja pentru montarea bordurilor, pentru ca în zilele următoare să înceapă asfaltarea și amenajarea trotuarelor. Imediat după finalizarea acestui tronson, va intra în lucru o altă porține a variantei de ocolire a Slatinei. Autoritățile spun că lucrează pe porțiuni, pentru ca traficul să nu fie blocat complet în zonă.


Lucrările pentru modernizarea străzii Oituz din Slatina sunt în linie dreaptă. Muncitorii s-au mobilizat astăzi pentru a monta bordurile pe o parte și pe cealaltă a drumului. Pregătesc deja terenul pentru asfaltare și amenajarea trotuarelor pentru pietoni.
Strada Oituz este complet degradată, iar trotuare nu a avut niciodată. Va fi refăcută în totalitate, pentru o circulație în bune condiții tuturor categoriilor de participanți la trafic.
Reprezentanții DASIP spun că se lucrează pe bucăți, pentru ca traficul să nu fie complet paralizat în zonă.
În prezent, circulația rutieră este închisă pe tronsonul cuprins între străzile Pitești și Carol I, fiind deviată pe strada Grigore Alexandrescu. În aproximativ două-trei săptămâni vor începe lucrările pe următorul tronson al străzii Oituz, respectiv porțiunea cuprinsă între magazinul de mobilă și zona de coastă.
Proiectul pentru modernizarea acestei străzi prevede refacerea întregului sistem rutier, amenajarea accesului la proprietăţile riverane, amenajarea trotuarelor, montarea sistemelor pentru preluarea apelor pluviale, refacerea semnalizării rutiere şi amenajarea intersecţiilor. Autoritățile locale estimează că obiectivul va fi gata la finalul anului 2024.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE