Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bază sportivă modernă la Școala nr. 3 din Slatina
15.02.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 1133

O bază sportivă modernă cu nocturnă, supralărgirea străzii și noi locuri de parcare. Este proiectul Primăriei Slatina pentru modernizarea Școalii Gimnaziale nr. 3 din oraș. Primarul Emil Moț spune că în câteva luni, elevii se vor putea bucura de un nou teren de sport.


 Așa arată acum terenul de sport de la Școala Gimnazială nr. 3 din Slatina. Suprafața de joc este din asafalt, iar în multe zone acesta este degradat și a devenit periculos pentru copii. Cu toate acestea, elevii se bucură de un loc în care își pot desfășura orele de sport, dar simt nevoia de îmbunătățiri.
Primarul Slatinei, Emil Moț, spune că baza sportivă de la Școala nr. 3 va fi reabilitată. Trei milioane de lei vor fi investiți în acest proiect ce le va aduce elevilor condiții moderne pe terenul de sport.
Potrivit autorităților locale, noua bază sportivă va avea și o nocturnă. De asemenea, modernizarea zonei va crea și alte facilități.
Investițiile în educație și sport nu se opresc aici. În bugetul Primăriei Slatina sunt prinse anul acesta cinci milioane de lei pentru modernizarea bazei sportive de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” și încă două milioane de lei pentru amenajarea unui nou teren multifuncțional la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă”.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE