Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lucrările pe strada Pitești au fost finalizate
11.12.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 475

Lucrările de asfaltare și trasare a carosabilului pe strada Pitești din municipiul Slatina au luat sfârșit. Următoarea fază a proiectului vizează reamenajarea trotuarelor, a spațiului verde și accesul către fiecare proprietate. Proiectul va fi finalizat în totalitate, în primăvara anului viitor.


Se circulă bine pe strada Pitești din Slatina, după finalizarea lucrărilor de asfaltare. Reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public din cadrul primăriei municipiului anunță că au mai rămas de amenajat trotuarele, marcajele și accesul către proprietăți.
Prin acest proiect, municipalitatea va îmbunătăți infrastructura rutieră a Slatinei, iar traficul atât de aglomerat de la ieșirea din oraș spre Valea Mare, va deveni unul mai sigur și mai lejer. Cei de la DASIP spun că lucrările s-au încheiat în termenul stabilit, respectiv, finalului acestui an.
Autoritățile spun că lucrările pentru modernizarea străzii Pitești au fost complexe, la fel ca și în cazul străzii Oituz și variantei Oituz. Reprezentanții DASIP explică faptul că acestea au necesitat timp, din cauza intervențiilor la rețelele de utilități din aceste zone. Mai întâi a încheiat CAO șantierele începute pentru extinderea și modernizarea rețelei de apă și canalizare, și abia apoi a început asfaltarea acestor străzi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE