Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO| Lucrări ample pe trei străzi din Slatina
05.12.2023
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 213

Se circulă normal pe bulevardul AI Cuza din municipiul Slatina, unde lucrările demarate de CAO au fost finalizate. Acum sunt noi șantiere pe trei străzi de la marginea orașului, pentru reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare a orașului.


Circulația rutieră a fost reluată pe Bulevardul AI Cuza, din municipiul Slatina, după finalizarea lucrărilor Companiei de Apă Olt. Investiția face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020". Zeci de străzi din municipiu sunt cuprinse în acest proiect, pentru o apă mai bună și mai curată.
În prezent, se fac ultimele asfaltări pe străzile Recea, Depozitelor și Drăgănești, deoarece antreprenorul care se ocupă de execuția lucrărilor are obligația să aducă asfaltul la stadiul inițial.
Până acum, au fost recepționate lucrările pe două străzi unde au fost reabilitate rețelele de alimentare cu apă (Aleea Oltului și Abatorului), trei străzi unde s-a extins rețeaua de distribuție apă (Aleea Oltului, Eroilor și Cimitirului) și două străzi unde s-au extins rețelele de canalizare (Boiangiului și Mesteacănului).
Pe alte 36 de străzi au fost finalizate lucrările, dar nu au fost încă recepționate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE