Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina│Se aprinde iluminatul festiv
29.11.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1272

Luminițele de sărbători care vor împodobi Slatina iarna aceasta se vor aprinde vineri, 1 decembrie. În zi de sărbătoare, orașul va îmbrăca straie multicolore, transformându-se într-o adevărată feerie de iarnă. Primarul Slatinei, Emil Moț, a lansat o invitație publică pentru toți slătinenii care vor să participe la momentul aprinderii iluminatului festiv. Seara va continua cu concerte de muzică populară și pop.


Ghirlande și bannere luminoase cu leduri, arcade luminoase 3D cu efect curgător, țurțuri luminoși, baghete curgătoare, dar și mai multe figurine sunt doar câteva dintre elementele care vor împodobi, în această iarnă, întreg orașul. Aprinderea iluminatului festiv și deschiderea oficială a sezonului de iarnă va avea loc vineri, 1 decembrie. Primarul Slatinei, Emil Moț, a lansat și o invitație publică pentru toți cei care își doresc să participe la momentul aprinderii luminițelor de Crăciun.
„Este momentul să aducem magia sărbătorilor în inimile noastre.
Vă invit vineri, 1 Decembrie, în Parcul Tineretului, începând cu ora 17:30 pentru a da startul oficial sărbătorilor de iarnă.
Târg de Crăciun, lumini strălucitoare, bucurie și atmosferă de basm vă așteaptă într-un cadru magic.
Veniți împreună cu familia și prietenii să trăim momentul magic al sărbătorilor!”

Seara va continua cu o serie de concerte de muzică populară și ușoară. De la 17:30 va urca pe scenă Ionică Moroșanu, fiind urmat de trupa Ro-Mania și de îndrăgita artistă Amna.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE