Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
2023│Disney Cup, o experiență de neuitat
14.09.2023
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 335

Cei mai buni 36 de elevi slătineni au mers și în acest an, gratuit, la Disneyland. Și asta pentru că, Primăria Slatina a desfășurat concursul de cultură generală adresat elevilor din clasele V-VII. Excursia Disneyland Paris a fost una de neuitat, au mărturisit copii care au avut parte de zile inedite.


 În această vacanță, zeci de copii din orașul nostru s-au bucurat de o excursie de neuitat la Disneyland Paris. Este vorba despre premiul cel mare oferit de Primăria Slatina în cadrul concursului „Disney Cup”, competiție devenită deja tradiție în orașul nostru.
Concursul, adresat copiilor din clasele V-VII, își propune să scoată în evidență cunoștințele lor de cultură generală și de a sublinia importanța domeniilor culturale în dezvoltarea personală.
„Copiii premiați în cadrul competiției Disney Cup de anul acesta, au trăit o experiență de neuitat în timpul excursiei la Disneyland Paris, organizată de Primăria municipiului Slatina.
Această oportunitate a fost cu adevărat magică, oferindu-le șansa de a se bucura de lumea fermecată a poveștilor Disney.
Cu entuziasm și zâmbete strălucitoare, copiii au explorat parcul tematic, întâlnind personaje îndrăgite din desenele animate, precum Mickey Mouse, Minnie, sau Aladdin. Au fost fascinați de atracțiile spectaculoase, cum ar fi Castelul din Disneyland.
Cu inimile pline de bucurie și amintiri de neuitat, toți premianții la Disney Cup, ediția a XV-a, și-au întors privirea spre viitor cu speranța că visele pot deveni realitate și că munca și dedicarea lor pot deschide uși spre lumi fermecate, la fel cum au experimentat în această minunată excursie.” au transmis pe Facebook, reprezentanții Primăriei Slatina.

Pentru organizarea competiției, municipalitatea slătineană a alocat 350.000 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE