Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
LOCTRANS│Noi modificări pentru elevi
07.09.2023
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 851

Începutul de an școlar vine cu vești noi pentru elevii celor două colegii din Slatina. Pe lângă obișnuita cursă specială pentru elevi, compania de transport public vine în sprijinul școlarilor cu o inițiativă inedită. Abonamentele copiilor care învață la „Minulescu” și „Greceanu” vor putea fi eliberate chiar din incinta școlii, iar stațiile și cursele LOCTRANS vor fi mult mai apropiate de elevi.


 Luni începe școala, iar odată cu ea se reiau și cursele speciale pentru elevi, ale celor de la LOCTRANS. Societatea de transport public în comun a dat asigurări că elevii vor beneficia, în continuare, de gratuite, iar biletele vor putea fi achiziționate chiar din incinta școlii. Prima unitate de învățământ care s-a arătat deschisă pentru această inițiativă a fost Colegiul Național „Radu Greceanu”. Mai mult decât atât, elevii de aici vor avea o stație de autobuz nouă, care va opri chiar în fața liceului, fără a mai fi nevoiți să traverseze cele două treceri de pietoni mari de la Catedrală.
Și Colegiul Național „Ion Minulescu” va fi unul din punctele de eliberare a abonamentelor pentru elevi. Directorul liceului face și un apel, la părinți, să aibă încredere în mijloacele de transport public în comun și să nu mai vină cu mașinile personale la școală.
Ruta cursei speciale pentru elevi va avea plecarea din gară și se va opri în partea de jos a orașului, la „Greceanu”, în intervalele orare 6:00 – 8:00, respectiv 14:00 – 15:30.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE